Update corona-virus

Het welzijn van onze muzikanten en het publiek staat voor ons centraal. VLAMO zal dan ook de richtlijnen volgen om kwetsbare groepen te beschermen en de verspreiding van het coronavirus te vertragen. Hierdoor zien wij ons genoodzaakt om het VLAMO Open Fanfarekampioenschap en de provinciale solistenwedstrijden in Vlaams-Brabant en West-Vlaanderen dit weekend te annuleren.

Dit zijn situaties waar veel mensen – jong en oud – samenkomen, waardoor wij geen risico’s willen nemen. De provinciale solistenwedstrijden worden omwille van organisatorische redenen definitief afgelast. Er wordt de komende dagen en weken bekeken of een nieuwe datum voor het VLOF een optie is. We houden u daarvan uiteraard op de hoogte.

Dinsdag komt het bestuur van VLAMO samen om te beslissen wat er met de andere activiteiten in de nabije toekomst zal gebeuren.

Wij vinden dit bijzonder jammer en beseffen dat vele muzikanten en orkesten heel wat energie en tijd hebben geïnvesteerd in de voorbereiding van deze wedstrijden, maar we hopen toch op uw begrip.

We zullen u verder blijven informeren over eventuele toekomstige acties.

Met vriendelijke groeten,

Jan Matthys
Algemeen directeur